HRM strippenkaart

Als de trein niet rijdt,dan komt hij niet te laat

heims-adviezen-dienstenAl je niets onderneemt, dan gaat er ook niets fout. Intussen verandert de markt  in rap tempo en is de competitie groot. Ontwikkeling en groei van uw bedrijf is een blijvend aandachtspunt.
De medewerker speelt hierin een belangrijke rol, het in de hand hebben van het personeelsbeleid blijft maatwerk.

Heims-adviezen biedt een breed scala van hrm activiteiten aan. Van een éénmalig advies, invoering van personeelsinstrumenten tot en met het begeleiden van project.

Heims-maatwerk advies = Luisteren naar de klant+ mijn kennis en ervaring van hrm

Ook zonder afdeling P&O actuele HRM kennis in huis

De HRM strippenkaart is een abonnement voor het midden- en kleinbedrijf en organisaties die geen p&o afdeling hebben, p&o taken hebben ondergebracht bij een secretaresse of boekhouder en er is onvoldoende werk om een P&O adviseur in dienst te nemen. Daarnaast is het de wens van de ondernemer/directeur om het maximale uit zijn personeel halen en heeft hij voor sommige personele  vraagstukken te weinig kennis in huis.

Wat houdt het in
Met de HRM strippenkaart bepaald de ondernemer zelf wanneer en voor welke dienst ik wordt ingezet. We maken van te voren afspraken over welke dienst, hoeveelheid tijd en de daar tegenoverstaande vergoeding af.

Klantcontact en -vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. Aanwezig en zichtbaar zijn op de werkvloer vind ik dan ook belangrijk, hiervoor hoeven geen extra voorzieningen worden getroffen.

Het beantwoorden van HRM vraagstukken is maatwerk met als uitgangspunt “balans tussen mens en organisatie’.

hrm-strippenkaart