HRtalenten

Partners in human resources

hrtalentenHRtalenten is een samenwerkingsverband waarin wij onze hr expertise hebben gebundeld. Wij helpen HR-afafdelingen bij het versterken van hun profilering of professionele ontwikkeling. De competentiemonitor en functiehuizen zijn een HR tools die wij aanbieden.

Wij, zijn Wouter van der Loon en Margaretha Heimensen. Samen met u zetten wij praktische stappen om met een frisse blik te kijken naar uzelf, het team en de organisatie.

Van idee tot uitvoering, theorie met praktijk, denken en doen.

We zijn eerlijk: u moet uiteindelijk het werk doen, zelf die stappen zetten. Dat kunnen we niet voor u doen, wel mét u. U ontwikkelt uw vaardigheid om de werkelijkheid te onderzoeken. Uw eigen werkelijkheid en die van de organisatie waarvoor u werkt. Klinkt logisch, is soms best lastig.

Wat we weten: Verandering is er altijd, maar niemand wil veranderd worden. Zelf regisseur zijn van uw veranderingen. Als HR-professional zijn we ervoor opgeleid maar zelf de regie nemen en kiezen voor aanpassing is ongemakkelijk. Daar zijn we reëel in.

Maar ook: als je kleine stapjes zet is veel verandering mogelijk. Samen met de HR-afdeling zetten we verandering in en we gebruiken hierbij verrassende en vernieuwende methodes. Spannend én effectief.

Waar we in geloven: Veranderen is het voorbeeld geven. En daarnaast praktische stappen zetten vanuit een helder beeld van hoe de dingen echt zijn en geloof dat het ook anders kan.